Hoppa till sidans innehåll

Klubbträff hos Pölder Sport!

02 OKT 2018 12:11
Den 15 oktober kl 18.00 kör vi en klubbkväll hos vår samarbetspartner Pölder Sport! Detta med anledning av vårt nya avtal beträffande klubbkläder.
  • Skapad: 02 OKT 2018 12:11

Vi har nu enats om nytt avtal på klubbkläder, vi kommer de kommande tre åren att anlita Pölder sport och Craft som samarbetspartners till vår klädkollektion på Nässjö SKI.
Upplägget blir som så att vi kommer att köra en klubbkväll hos Pölder sport, måndagen den 15 oktober kl 18.00.
Under denna kväll kommer vi att kunna prova och beställa kläder ur denna kollektion, givetvis kan man handla annat också, men fokus blir på klädkollektionen. Leverans sker sedan efter ca 8 veckor till butik, där man då får lösa ut kläderna i kassan.
Designen på kläderna kommer att vara snarlik dagens kollektion, med lite skillnad på modellerna och kvaliteten, målet är att även få fram en klubbjacka (dun) och lite andra fritidskläder som man ska kunna beställa löpande.
Skulle man av någon anledning inte kunna komma denna kväll så kan man prova under butikens ordinarie öppet tider den 16 och 17 oktober.
Tanken är att vi längre fram skall ha ytterligare en klubbkväll med lite mer om skidor, valla och övrigt man kan behöva, kanske nån enklare valla kurs och grabbarna i butiken informerar om nyheter på skidfronten.
Men nu kör vi den 15 oktober kl 18.00
Missa inte detta tillfälle.
Skribent: Patrik Ottosson
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på Instagram och Facebook
nassjoski

 

Lövhultsloppet

Lövhultsloppet 2019

 

Lokala sponsorer  

Tross AB

 

HGL

 

SML

 

polder

fodax

 

Skirun coaching

 

 

 

Postadress:
Nässjö Ski - Skidor
Lövhults Motionsgård
57192 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info